PROJEKT


FOTLÅS TILL ABB COMPONENTS NYA GJUTERI

Vbema levererar produktionsutrustning till ABB Components för att möjliggöra produktion av större genomföringar än tidigare. De 11 låsen som levereras håller produkter på plats under en del av tillverkningsprocessen och kan styras manuellt av en operatör på plats, eller kopplas in i ett överordnat system för att styras med automatik.


ARBETSPLATTFORM TILL ABB HVDC

ABB HVDC utökar sin produktionskapacitet med en till radiostyrd arbetsplattform från oss, vilken blir nummer fem i deras maskinflotta. Vi har uppgraderat den nya plattformen med nya funktioner som kunden efterfrågat.


OMBYGGNATION SVENSKA SKOGSPLANTOR

Vbema projektleder ombyggnation av kylhall till produktionshall åt Svenska Skogsplantors anläggning i Nyhammar. Befintliga ytskikt ersätts med nya material samt el, belysning, ventilation och vattenreservoar installeras för att möjliggöra installation av en ny Conniflex-produktionslinje.


MONTAGEVAGNAR ABB HVDC KINA

Vi levererar 20 elektriskt justerbara montagevagnar till ABB HVDC Kina. Denna modell vagnar används redan för att underlätta produktionen i ABB HVDC Ludvika. Vi är glada att kunna underlätta arbetet även för avdelningen i Kina.

Industriell utveckling, tillverkning och montage. Med hjärtat i Ludvika, Dalarna.

PRODUKTER

Arbetsplattformar
Produktionsutrustning
Industriella omnihjul
Lyftverktyg
Rullbanor

TJÄNSTER

Utveckling
Bearbetning
Verkstadstjänster

FÖRETAGET

Om oss
Kontakt