VERKSTAD

VERKSTADEN

En stadig grund

Sedan dag ett har vi levererat kvalitet inom verkstadstjänster som tillverkning, svetsarbeten och montage. Förutom vår engagerade personal kan vi erbjuda de flesta maskiner och verktyg för att få jobbet gjort, antingen på plats hos er eller i någon av våra verkstäder.

Vi har certifikat för travers, truck, skylift, byggnadsställning, svetslicenser, heta arbeten, entreprenadmaskiner samt SSG och ESA 14.

INDUSTRISERVICE

Service och underhåll

Vi hjälper er under planerade underhållsstopp eller kontinuerliga serviceärenden. Vi är också redo att lösa akuta underhållsarbeten för att minimera er stilleståndstid.

INDUSTRISERVICE

Svets och montage

Våra certifierade svetsare kan svetsa MIG/MAG, MMA och TIG för både nyproduktion och underhållsarbeten. Vi har erfarna montörer som behärskar de flesta montagearbeten inom industrisektorn. Vi har monterat världen över med arbeten på till exempel transformatorstationer och industriella värmepumpar.

PRODUKTION

Legotillverkning

Vi erbjuder legotillverkning i våra lokaler där vi kan montera er produkt. Vi har bland annat monterat transformatorkomponenter och skördaraggregat för skogsmaskiner i våra verkstäder.

BEMANNING

Hyr en mekaniker

Vi har flertalet anställda som hjälper våra kunder i deras produktion samt på service- och underhållsavdelningar. Vi hjälper till att stötta upp er personalstyrka under en längre tid eller under tillfälliga konjunkturtoppar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Industriell utveckling, tillverkning och montage. Med hjärtat i Ludvika, Dalarna.

PRODUKTER

Arbetsplattformar
Produktionsutrustning
Industriella omnihjul
Lyftverktyg
Rullbanor

TJÄNSTER

Utveckling
Bearbetning
Verkstadstjänster

FÖRETAGET

Om oss
Kontakt