INDUSTRISERVICE

Service, underhåll och produktion

Vi hjälper er under planerade underhållsstopp eller kontinuerliga serviceärenden. Vi är också redo att lösa akuta underhållsarbeten för att minimera er stilleståndstid. I vår verkstad erbjuder vi också möjligheten för legomontage av era produkter. Våra certifierade svetsare och erfarna montörer får jobbet gjort.

Svets och montage

Våra certifierade svetsare kan svetsa MIG/MAG, MMA och TIG för både nyproduktion och underhållsarbeten. Vi har erfarna montörer som behärskar de flesta montagearbeten inom industrisektorn. Vi har monterat världen över med arbeten på till exempel transformatorstationer och industriella värmepumpar.

Legotillverkning

Vi erbjuder legotillverkning i våra lokaler där vi kan montera er produkt. Vi har bland annat monterat transformatorkomponenter och skördaraggregat för skogsmaskiner i våra verkstäder.

Hyr en mekaniker

Vi har flertalet anställda som hjälper våra kunder i deras produktion samt på service- och underhållsavdelningar. Vi hjälper till att stötta upp er personalstyrka under en längre tid eller under tillfälliga konjunkturtoppar.

Vår stadiga grund med rätt kompetens

Sedan dag ett har vi levererat kvalitet inom verkstadstjänster som tillverkning, svetsarbeten och montage. Förutom vår engagerade personal kan vi erbjuda de flesta maskiner och verktyg för att få jobbet gjort, antingen på plats hos er eller i någon av våra verkstäder.

Vi har certifikat för travers, truck, skylift, byggnadsställning, svetslicenser, heta arbeten, entreprenadmaskiner samt SSG och ESA 14.

Industriell utveckling, tillverkning och montage. Med hjärtat i Ludvika, Dalarna.

TJÄNSTER

Produktionsutrustning
Programmering styrsystem
Maskintillverkning
Bearbetning
Industriservice

PRODUKTER

Transportörer

FÖRETAGET

Om oss
Kontakt